Vyzvedávání dětí ze ŠD ve školním roce 2018/19 POZOR ZMĚNA!!!

Vážení rodiče,
vzhledem k dotazům ohledně vyzvedávání dětí ze ŠD zejména v čase před vycházkou (do 13.45 hod.) bychom Vám rádi podali doplňující informace:

V případě, že si chcete vyzvednout dítě před vycházkou, prosíme o vyplnění/napsání lístku – žádosti o uvolnění (můžete využít formulář viz. webové stránky školy www.zspastviny.cz/školní družina/soubory ke stažení/žádost o uvolnění dítěte) –  https://www.zspastviny.cz/wp-content/uploads/2015/08/uvolneni-ze-sd.pdf kde uvedete následující informace: jméno a příjmení dítěte, odchází s DOPROVODEM, v kolik hodin – zvolíte 12.45 nebo 13.45, datum a podpis rodiče.

V případě, že vaše dítě odchází samo, uvedete SÁM a přesný čas odchodu (KDYKOLIV, MIMO ČAS VYCHÁZKY 13.45 – 15.00).

Děti budou pověřenou osobou odvedeny se všemi věcmi (aktovka, obuv, oblečení) k hlavnímu vchodu u vrátnice. Prosíme rodiče, aby na děti čekali před hlavním vchodem školy a přišli včas. 

Dítě, které si rodiče nepřevezmou v uvedeném čase (12.45 nebo 13.45), bude pověřenou osobou předáno zpět do ŠD.

Můžete si jej pak vyzvednout po 15 hodině v určených prostorách družiny – viz ŠD deníček Vašeho dítěte nebo tabulka „Oddělení školní družiny a jejich umístění“ na: https://www.zspastviny.cz/skolni-druzina/provoz-sd/

VÝJIMKOU JSOU V 1.POLOLETÍ TŘÍDY: 1.B, 1.C a 2.C – PLATÍ VYZVEDÁVÁNÍ DĚTÍ NAD BAZÉNEM. LÍSTEČKY (žádosti o uvolnění) DĚTI VŠAK MUSÍ MÍT!

Veškeré další informace a dotazy Vám zodpoví vychovatelé na třídních schůzkách v pondělí 10. 9. 2018.

Vážení rodiče,

velmi Vás prosíme o spolupráci a trpělivost při uvedení tohoto opatření v praxi. Učinili jsme tak z několika důvodů:

  • zajištění bezpečnosti Vašich dětí
  • eliminace rizik vstupu cizích osob do prostor školy (ohrožení bezpečnosti dětí a zaměstnanců školy, ztráta či poškozování majetku školy)
  • zajištění nerušené výchovně – vzdělávací činnosti Vašich dětí
  • zajištění bezpečného a hygienického provozu školy
  • vzhledem k plánované rekonstrukci bazénu a prostor ŠD nad bazénem v 2. pololetí – družinové třídy budou přesunuty zpět do hlavní budovy – bez možnosti zvonků a telefonů.

Uvědomujeme si, že si tato změna žádá svůj čas, ale věříme, že bude ku prospěchu nás všech. Předem velmi děkujeme za spolupráci, velmi nám tím pomáháte v naší práci.

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte na nás obrátit.
S přáním pohodového dne